Handelsbetingelser

SALGS- & LEVERINGSBETINGELSER
for privatkunder og firmaer, herunder institutioner.
det-hyggelige-hus er ejet af: Heiko Janeczek
CVR: 34674841
KØB HOS det-hyggelige-hus

Købet gælder i det øjeblik, du som kunde modtager en faktura fra www.det-hyggelige-hus.com og www.markiser-strandkurver.dk. Der tages forbehold for prisfejl mv. som følge af valutaændringer, krig, terror, naturkatastrofer, force majeure, leveringssvigt, udskudt leveringstid, afgiftsændringer, udsolgte varer og trykfejl.

PRISER OG BETALING
Den angivne pris ved bestillingstidspunktet er den gældende bestillingspris. Afhentningsvarer faktureres til den aktuelle pris på bestillingstidspunktet, og prisen ændres IKKE hverken ved prisfald eller stigning. Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, ekskl. Færøerne og Grønland. Alle kontrakter indgås på dansk. Alle priser er inkl. moms, med undtagelse af kunder med cvr. nummer. Betaling med kort sker efter Nets regler herfor. Alle personinformationer er krypterede. Du vil modtage din ordrebekræftelse pr. mail samt følgeseddel vedlagt din ordre.

FORSENDELSE
Vi leverer indenfor 7-10 dage over hele landet. Dog med en ekstra transporttid på 1 dag til IKKE brofaste øer. Varer leveres enten med fragtmand eller med egne firmabiler. Det-hyggelige-hus kan tilbyde at fremsende din ordre til en anden adresse. I tilfælde af at varen sendes med fragtmand, kan vi ligeledes få fragtmanden til at stille din vare på et - af dig nærmere angivet sted, såfremt du ikke er hjemme. Dette skal du notere på bemærkningsfeltet ved betaling. Husk at oplyse dit telefonnummer i bemærkningsfeltet, inden du godkender ordren. Vi vil under alle omstændigheder kontakte dig, hvis der skulle opstå spørgsmål vedr. leverancen.
Ellers levering efter aftale.

Forbehold:
Det hyggelige Hus kan ikke holdes ansvarlig for leveringsforsinkelser forårsaget af force majeure, herunder, men ikke begrænset til strejke, lockout, statslig indgriben, energi eller mangel på brændstof, trafikale flaskehalse, skader på vores forretning ved ild, vand eller teknisk fejl og enhver anden hindring, der kan opstå gennem en fejl, der ikke er vores egen. Vi vil oplyse dig om når en sådan situation opstår og igen, når den afsluttes. Varer hændelsen længere end fire uger fra den oprindelige leveringstid, har Det hyggelige Hus ret til at annullere Købsaftalen og du kan i den forbindelse ikke rejse erstatningskrav mod Det hyggelige Hus.

LAGER
Det er muligt efter forudgående aftale, at afhente webordre på vores lager i Vojens. Aftales med det-hyggelige-hus på telefon: 27243551 eller send en mail til: info@det-hyggelige-hus.com

BETALING
Når du betaler over internettet, vil alle dine personlige informationer blive krypteret, inklusive dine bankoplysninger. De mulige betalingsmåder er: kontant, VisaDankort, Visa, Visa electron, Mastercard, Maestro, bankoverførsel, JCB - efter aftale (kun erhverv), MobilePay, Klarna, Paypal.
Der pålægges et gebyr pr. kort-transaktion, som udelukkende går til Nets, når du benytter både danske og udenlandske kreditkort. Ønsker du ikke at betale med betalingskort over internettet, har du mulighed for betaling ved bankoverførsel. Denne betalingsform kan dog kun benyttes ved forsendelsesordrer. Betaling med gavekort er ikke pt. muligt gennem shoppen, men kræver personlig betjening i vores administration på telefon: 27243551 eller på mail: info@det-hyggelige-hus.com

PERSONOPLYSNINGER
Personoplysningerne registreres hos det-hyggelige-hus, indtil du selv afmelder det, hvorefter oplysningerne slettes. Alle ansatte i virksomheden har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Disse oplysninger behandles fortroligt og er beskyttet efter gældende persondatalov. Som registreret hos det-hyggelige-hus har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen, og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til det-hyggelige-hus. For firmaer, offentlige eller foreninger, der registrerer sig i vores database, gælder samme datalov, dog skal CVR. nr. tilføres vores database. Uanset om du køber eller ikke køber i shoppen på www.det-hyggelige-hus.com og gennemfører betalingen, så kan det-hyggelige-hus aldrig gemme oplysninger som kortnummer, reg.nr, og adgangskode til de forskellige betalingsmuligheder.

ORDREBEKRÆFTELSE
Så snart du går til betalingen, kan du se afslutningen på din handel. Inden du accepterer og betaler, vil du se en ordrebekræftelse på skærmen. Print ordrebekræftelsen ud eller gem den, såfremt der skulle ske fejl eller mangler. Herefter vil du modtage varer fra det-hyggelige-hus ifølge leveringsbetingelserne og samtidig få en faktura sendt til din e-mailadresse.

RETUR OG OMBYTNING
Ifølge Forbrugeraftaleloven er alle varer omfattet af retur- og ombytningsret.

REKLAMATION, VARERETURNERING OG FORTRYDELSESRET
Reklamation skal ske senest 24 timer efter modtagelse af varen. Reklamation over fejl og mangler skal meddeles det-hyggelige-hus og dokumenteres med foto via mail på info@det-hyggelige-hus.com. Varen kan returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os. Ved modtagelse vil refusion blive overført til oplyst bankkonto.
Bemærk, at der ved den aktuelle vare kan forekomme afvigelser i farvegengivningen i forhold til fotos i kataloget, på web-siden og mappen med stofprøver. Ændring af Handelsbetingelser:
Vi forbeholder os retten til at ændre vore Handelsbetingelser i ethvert omfang, det er nødvendigt. Dette kan være for at tilpasse Handelsbetingelserne til ændringer i lovkrav eller ændringer i andre tekniske parametre. De ændrede vilkår kan altid findes på Hjemmesiderne. Tilpassede eller ændrede vilkår skal kun gælde for bestillinger, der er foretaget efter at ændringerne er foretaget og trådt i kraft. Herefter skal de gælde for alle køb.

Annullering af Købsaftalen
Det hyggelige Hus kan annullere en Købsaftale, hvis det ikke er muligt at levere den bestilte vare. Vi underretter dig, hvis dette er tilfældet, og returnerer enhver betaling, som du har foretaget.
Pengene bliver refunderet på samme måde, som de blev overført af dig. Din ret til at annullere en købsaftale i henhold til loven om fjernsalg

Standardfortrydelsesformular — Til: Det hyggelige Hus, Odinsvej 29 – 6500 Vojens, Danmark – tlf: +4527243551 – mail: info@det-hyggelige-hus.com — Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med mit køb af følgende vare(r) — Bestilt den ()/modtaget den () — Forbrugerens navn (Forbrugernes navne) — Forbrugerens adresse (Forbrugernes adresse) — Dato

Yderligere retningslinjer og links: www.fs.dk – Forbrugerstyrelsen, www.net-tjek.dk – Forbrugerstyrelsen, www.fbr.dk – Forbrugerrådet, www.fi.dk – Forbrugerinformation Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelsen rettet til:
Det-hyggelige-hus
Odinsvej 29
6500 Vojens
Tlf.: 27243551
Email: info@det-hyggelige-hus.com

SÆRLIGE BESTEMMELSER FOR ERHVERVSDRIVENDE
Der gælder de samme salgsbetingelser som for forbrugere, dog med følgende modifikation: Der er ingen fortrydelsesret for erhvervsdrivende. Varer kan ikke købes som privatkunde, såfremt varen bestilles via en hustand registreret som firma (firma=erhvervskunde eller institution). Der gælder 24 timers reklamationsret efter levering. Ombytning eller reparation medfører ikke en ny 24 timers reklamationsperiode.
www.det-hyggelige-hus.com forbeholder sig ejendomsretten til varer købt på kredit eller kommission, indtil den fulde købesum er erlagt. Alle omkostninger i forbindelse med håndhævelse af ejendomsforbeholdet påhviler køberen. Der påløber renter fra forfaldsdatoen med 2 % pr. påbegyndt måned.

Betalingsbetingelser via bankoverførsel
Hvis du vælger at betale via bankoverførsel, giver du os tilladelse til at debitere din konto for hele købsbeløbet. Hvis der ikke er dækning på din konto, hvis du giver os forkerte oplysninger, eller hvis du annullerer betalingskortet, hvorfra der er foretaget betaling, vil du være ansvarlig for alle bankafholdte og andre udgifter. Din konto vil blive debiteret, så snart din bestilling er bekræftet.